Jobba hos oss

Är du en person som brinner för service och trivs att jobba i en händelserik miljö? Vi utvecklar ständigt vårt företag och håller alltid ögonen öppna efter duktiga killar och tjejer som vill vara en del av vårt gäng. Hos oss kan du bl.a. jobba som ekonom, systemadministratör, lokalvårdare, cafébiträde, kassabiträde, växtkunnig i butik, i odling och på plantskola, säljare, lokalvårdare eller florist. Det finns möjligheter till utveckling, och är du driftig och tar för dig så ligger möjligheterna öppna.

Vi vill att alla som börjar hos oss har ett genuint intresse för möten med människor och tycker om att ge service utöver det vanliga. Tidigare erfarenhet är en fördel, men inte alltid ett krav. För vissa av tjänsterna har vi dock kunskapskrav. Denna kunskap behöver inte ha hämtats vid skolbänken, utan kan likaväl komma från tidigare arbetslivserfarenheter. Det är personlighet tillsammans med kompetensen som avgör om du får jobbet. Vi tycker det är viktigt att man tycker det är roligt att jobba och söker dig som verkligen vill jobba hos just oss.

Just nu söker vi:

  • Gillar du fart och fläkt och trevliga kunder?
    Då kan du vara säsongsmedarbetaren vi söker. Vi behöver dig som gillar att jobba med växter och trädgårdstillbehör och som älskar servicebranschen.

    De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att hjälpa kunder, fylla på med varor, stå i kassa och att sköta växter.

    Tjänsten är 75-80 % och sträcker sig mellan april-31 augusti, med chans till förlängning.

Tack för din ansökan!

Vi besvarar alltid ansökningarna så snabbt vi kan. Dessutom sparar vi dem i minst ett år ifall ett nytt jobbtillfälle skulle dyka upp.

Fyll i dina uppgifter här

Bifoga CV och personligt brev, om du vill får du gärna skicka med en bild.

 
Jag har dubbelkollat att min e-postadress stämmer
Ekonom
Systemadministratör
Lokalvårdare
Cafébiträde
Kassabiträde
Växtkunnig
Säljare
Florist
Lagerarbetare
Plantskolan

Vi besvarar alltid era ansökningar och sparar dem i minst ett år. Så vi tar gärna emot ansökningar även när vi inte annonserar ut lediga tjänster.