Snittblommor & arrangemang

Vackra konstverk av växter

Våra duktiga florister skapar vackra arrangemang och buketter varje dag i veckan. Du som kund ska alltid kunna svänga inom oss och hitta något passande. Har du speciella önskemål så är det bra att vara ute i god tid om det är så att något behöver beställas hem. Följ högtider och årstider med dessa levande kreationer - de talar sitt eget tydliga språk.

Glädjestunder

Det finns många härliga stunder i livet då ett blomterarrangemang är mer eller mindre ett måste. Midsommarafton, studenten och studentbalen, barndop, födelsedagar, jul, nyår och såklart bröllop. Låt gärna våra florister sno ihop något riktigt personligt åt er. Vill ni binda något eget så hjälper vi er gärna att beställa hem blommor efter era önskemål. Varmt välkomna!

Ett sista farväl

Vår florister har lång erfarenhet av begravningsarrangemang. Det är viktigt att vara lyhörd för de anhörigas önskemål för att det ska bli ett personligt sista farväl. Tillsammans tittar ni på olika exempel på arrangemang för att sen gå igenom val av blommor och färgkombinationer. Våra florister hjälper er gärna med såväl blomsterval som texter. Det är viktigt att beställa i god tid så att rätt blommor och eventuella band hinner komma hem.